Hohoo!

I väntan på att Fråga Olle ska börja så får jag väl slänga in några rader här!
 
Har vart ute väldigt mycket idag, men det va inte meningen att det skulle bli så länge :p
Först så lunchade jag och Maya med Ida och Love... Våran barn ville gärna ha det som va på våra brickor, händerna är verkligen överallt, hihii.
Sedan gick jag till skolan för att söka upp en lärare. In till henne och säga att det inte gick att skicka mina arbeten, som tur va så låg de kvar på min mail, så hon kunde skriva ut dom därifrån.
Sedan vidare till specialist-tjosanhejsan för ortodonti för att klaga över att kinden på ena sidan tagit stryk från tandställningen.. Han fixade och trixade, men inte fan hjälpte det. Det skaver aset än!
Vidare till babyproffsen för att fråga om de säljer separata delar till barnvagnar, och ja, det gjorde dom så här ska beställas en båge till vagnen.
Sedan gick jag till bibblan och letade efter en viss bok, men den fanns inte.
När jag gått ut därifrån hör jag hur någon ropar, men ragerar inte, men så ropar personen en gång till, tar ut hörlurarna och konstaterade att det va Ann-Sofie och Liza som va ute och rastade sig själva och sina babisar. Minuter senare kommer Emma och en annan morsa. De 2 första jag stötte ihop med gick vidare, sedan kom Liselotte.. Började nästan tro att jag va någon slags metropol ;)
Efter att ha pratat lite med Liselotte så kom hoppet åter en gnutta. Ska över till na imorn på en fika.
Sedan gick jag till friskis för att fråga vad jag hade för inloggningsuppgifter, och sedan hem... Gick ut vid halv elva och kom hem vid fyra. Hohoho...
 
Nu har snuskprogrammet börjat!