5km

När jag kom hem från skolan förut så va jag så omotiverad som man bara kan bli.. Börjar fundera på om jag ska ta bort min tillgänglighet på nätterna... för jag mår verkligen inte bra av att jobba natt. Samtidigt så tjänar man ju 36kr extra/timma... Men, må ju ändå ta hälsan först känner jag. Så detta får bli sista natten, imorn alltså, som jag jobbar på ett tag. Sen va jag helt depp för jag kände att jag inte dög... Så jag smsade Gunnar och skrev att jag hade tänkt ta en springtur, men visste inte om jag va motiverad nog.
Men, han puschade på mig, så vi tog bilen ner till stenportsskolan och sprang spåret där. Blev 2 varv, men jag gick ju emellanåt, men blev ju 5km sammanlagt. Och så spurtade jag de sista 30-40 metrarna när jag kom till slutet på båda varven. Känner mig dock stolt över mig själv att jag ändå sprang så pass mycket ändå, utan att få andnöd av ansträngningsastman :p
På lördag blir det samma igen... beror ju givetvis på hur "mycket" jag kan sova efter jag jobbat natten, annars tar vi det på söndag.

Och ett litet meddelande till Håkan... Ja, "lite" skillnad på bilderna, "bara" 20kg ;p Och tack för de snälla orden =)
Ska köpa mig ett måttband, de gör mer rättvisa än ett obetydligt BMI egentligen. Det är centimetrarna som räknas ;p

Har gjort en ny kategori här nu, Träning. Nu jävlar ska det förbrännas kalorier!

Nu blir det dusch innan katten dör av mina svettångor :p