jomenvisstserruatteeee...

Detta har varit en helvetesvecka, den värsta i mitt liv tror jag. Natten till förra lördagen kräktes Nora, på söndagen hade hon feber och var utmattad och var varken intresserad av dryck eller lek, sedan började det spruta i andra änden på henne. På måndag insjuknade Maya och Gunnar... Maya kräkte runt 30 gånger under dagen och Nora bytte jag säkert omkring 15 blöjor på... minst. Gunnar va nog uppe 10 gånger och kasta ur sig. Idag är båda tjejerna sig själva igen, Maya kräkte några dagar till och hade ont i magen till igår. Detta är bannemej den värsta magsjukan jag varit med om! Jag klarade mig undan med illamående på onsdag och torsdag. Intressant va?! 15 av 17 barn på förskolan hade insjuknat till och med onsdagen, så nåt skit hade börjat sprida sig förra veckan, huga!
Man är ju inte människa än ändå, det va nå väldigt elaka baciller, huu. 

Angående mitt förra inlägg så är det självklart att det är grannjäveln som ordnade boten till oss... vill bara hämnas samtidigt som jag inte vill sjunka till hennes otroligt låga nivå. Blir ett besök på bostadsbolaget på måndag iallafall! Här kommer lite kort från förra veckan och igår ☺

illa till mods...

Vi har slutat parkera på våran parkering framför huset, just för att slippa grannkärringen. Hon har hållt på att provocera oss sedan vi flyttade in i augusti  -12. Det är bara småsaker men det blir så mycket att man liksom till slut får nog... vi parkerar längs trottoaren bakom huset nu istället. ... Igår hade vi fått böter för att däcket va lite uppe på trottoaren, men inte de andra 2 bilarna som t.o.m hade sina däck ännu längre in på trottoaren. för det första brukar aldrig lapplisan gå på våra gator på torsdagar och för det andra så tror jag det är kärringfan som ligger bakom detta, skulle inte förvåna mig iallafall! Vi ska titta på ett hus imorn som är till uthyrning, jag hoppas så att de väljer oss, vill inte bo kvar här! !!