Nystart för Sverige?

Nej, jag kommer inte skriva nåt om valet, brist på idéer till rubriken ;p

Jag har gått och blivit förälskad... I en röst... Känner mig som en fjortis... Säger bara ett för- och efternamn... Matilda Gratte!!! Herrejävlar vilken sångröst hon besitter! Om ni inte vet vem det är, så vet ni det snart,belive me!

Annars?! Liten Nora har feber, vet inte om det är tandsingarna som är på G då hon dreglar, snorar och vägrar varm mat. Älskade lilla hjärtat! Natten till idag va ingen höjdare, ändå har vi haft dåliga nätter, men detta va det värsta hittills, phuuu! Så nu ligger Gunnar tätt intill Nora i våran säng, och jag ligger i vardagsrummet. Tänker inte riskera att väcka henne, jag lär garanterat slockna här i soffan så fort jag lägger ifrån mig nipponpipponet, eller mobilen är det ju!

Sen undrar jag... Nån som har fler te-sorter än mig i skafferiet? ;)


Mörrn!

Jag är i chock fortfarande, kan inte förstå att det är sant... Att det till slut hände efter drygt 4 veckors krångel på natten, Nora sova HELA natten. Känner mig nästan frälst (är dock idiottrött ändå, haha). Bara känslan av att slippa kliva upp mitt i natta är ju helt underbar!

Hjärnan står stilla vid denna tid, vet knappt vad jag gjort de senaste dagarn?! Måste nog iallafall börja titta på Paradiset Hotel nu... Är ju en Motalabo med, och jag vet vem det är. Ska bli intressant att se om tv vinklar henne som ännu ett iq-befriat freak, trots att hon inte är det. Spännande!

Annars händer inte mycket, förutom att lilltrollet kryper i full fart (jag jade 10 lugna månader, tack och bock!) och nu har hon dessutom börjat ställa sig upp emellanåt mot soffan bl.a. Nu har jag ingen bebis längre, snyft!


BFF

Maya har fått sig en bästis på förskolan, Vida heter hon. Hela helgen pratade hon om henne och varje dag därefter. Förra veckan hittade de två små töserna på bus, det va roligt från början men slutade i hysteri. Pedagogerna hör hur Maya och Vida gapskrattar från toan, de går dit och finner dom kletandes med massa tvål... i HÅRET! Som ni sett så har mina töser mycket hår båda två, inte alltid jättekul. Tvålen rann dessvärre ner i ögonen på min plutta och hon blev såklart ledsen, sen hatar hon verkligen att tvätta håret, är alltid en kamp med skrik och slag här hemma och det blev ju precis likadant på förskolan :( Susanne som är Mayas handledare va rädd för att Maya skulle sluta ty sig till henne efter duschen, men jag sa att det inte var någon fara. Och näe, det var det inte, för Maya är lika glad i Susanne än som tur är. Varje morgon så säger mata "min Via min Via" när vi går mot dagis, så kul att hon funnit någon där att busa med :D