Halvsover

 
 
Precis kikat klart på Svenska Hollywoodfruar på playen, så himla underhållande!
Är dock så trött att jag skulle kunna somna sittandes här medan jag plippar på tangenterna... Våran lilla Nora sover fortfarande inge bra på nätterna. Sen några nätter tillbaka så har hon vaknat 1 gång i timman... ibland är det bara att stoppa i nappen, ibland måste man ta upp na och vyssa lite, vissa gånger räcker det med att lägga över henne i våran säng och ibland är välling det enda som kan få henne att somna... Vissa nätter när hon krånglar har jag lust att bara öppna fönstret och slänga ut na (ja, ni som har barn har säkert upplevt liknande saker när man är desperat. Klart som fan att jag inte skulle göra detta på riktigt!). Många undrar hur jag orkar när nätterna är som de är... ja, vad ska jag svara? Klart man orkar, har som inget val, och jag skulle aldrig någonsin strunta i mina barn.. så enkelt är det!
Satt här om kvällen och rensade och la iordning lite bilder på barnen (drygt 1500 stycken), nu ska jag bara börja framkalla lite foton också. Har inte framkallat en enda bild sen Maya föddes... är säkert 3000 bilder MINST. Får ta lite i taget helt enkelt ;)
 
Och våran fina Maya ramlade ur vagnen i måndags förra veckan. Tur i oturen... Vi fick åka till akuten då smärtan inte avtog och då vi inte fick vinkla armen på henne. Efter röntgen visade det sig att skelettbenet ner till armbågen hade blivit ihoptryckt, istället för ett slätt ben så syntes det en lite bula på benet. Så hon har fått gips nu för att stödja upp armen och för att skadan inte ska bli värre <3