Här sitter man...

...långt nersjunken i soffan med whiskeyröst och en konstant rinnande täppt näsa, jippi. Och gissa vad!? Nora är sjuk igen...! 40 i temp på lillkraken... Skjut mig någon!? Nä förresten, skjut alla jävla baciller, blääää! Vem uppfann dom egentligen...?
Hursomhelst... Idag har jag varit en sväng hos Liselotte, hämtade hem läppstiftet och ögonpennan jag hade beställt från marykey. Nora är verkligen fäst vid Lotta, varje gång vi är där så ska hon sitta och mysa i hennes knä.
Annars har det inte hänt mycket, försökte sätta upp Mayas hår fint imorse.. Men jag har ju aldrig varit intresserad av att hålla på med hår, förrän nu då, helkul när man har töser som man kan göra söta uppsättningar på.. Ja, än är jag ju inte särskilt skillnad dock, haha.
är så stolt över mina töser, det finaste jag åstadkommit <3


Snö

Kan ni förstå att det snart är jul? Advent nu till helgen, och ingen snö. Jag hoppas verkligen att det kommer snö snart, så trött på allt grått ute, uäh! Kul för Maya och Nora också :) 
Precis ätit lite ägg och bacon... Så grymt sugen på något sött, MEN jag och en f.d klasskamrat har ingått en pakt... Inget godis/kakor fram till lucia förutom vid 3 tillfällen. Tycker att det gått bra hittills, jag får ju välja tillfällena noggrant då jag får "unna" mig den där goda skiten..  Jag gör vad jag kan, är inte mer än människa.Svamp

Torsdag redan, veckorna går så fort, redan en vecka sedan vi åkte in till KSS!
Nora har ju ätit 2 penicillinkurer mot öroninflammation inom loppet av 2 veckor... Detta, mina vänner, har gjort att hon fått svamp i underlivet. Hela utsidan är illröd och har spridit sig ut på låren till och med. Meeen, med en receptfri salva mot svamp så ska det förhoppningsvis försvinna... Sen får det bannemej vara bra med sjukdomar! 
Annars så har jag lite tankar på att göra om håret igen... Tänkte köpa hårförlängning och sätta i. Va extrapris nu plus att jag har en rabattkod, bara hoppas att det finns kvar när lönen rullar in nästa vecka. Hade ju varit skoj med en liten förändring till jul, ska ju ta bort tandställningen den 3/12 också, ÄNTLIGEN! Kan inte förstå att jag såg it såhär för 7 månader sedan 
Svullen och jävlig...
Hahaha! Kan skratta nu, men det va fan inge roligt då :p och nu ser en ju ut som folk igen, tack och lov.