Min sovmorgon

Sover gör jag inte trots att jag varit vaken sen 04 när lillklot bestämde sig för att göra morgon, tack för den. Men, det är ju som skönt att få ligga i sängen och höra kaoset som råder utanför sovrummet, höhöhöö! Jag har fullt upp hela tiden med de små, inte en lugn stund så att säga, but i löv it! 
Kl 10 är det dags för besök på BVC med Nora, ska bli spännande att se vad klumpen mäter och väger nu. Hon har ju blivit så stor nu att mamman fått byta till sittdel i vagnen... och med det känns det som att bebistiden nu är slut, buhuu! Fast skönt på ett sätt också ;)

Hjäääälp!

Imorn fyller Gunnar år och jag har inte köpt nånting till honom, har ju varit i min egna (smärtsamma) värld sen operationen. Får helt enkelt bege mig ut på stan sen med barnen då han jobbar idag. 
Annars blir det bara bättre och bättre. Jag kan nu äta skapligt normalt men får ju ta små små teskedsbitar, annars får jag inte in maten i munnen. Sablar vad handikappad man blir när man inte kan änvöbda käften ordentligt! Va in till KSS igår och tog bort stygnen, ajajAJ!!! Går hellre igenom samma intensiva förlossning som jag hade med Nora igen än att plocka bort stygn ur munnen! Hade ju stygn under framläppen... Jag blev ganska tårögd, usch! Nu är det gjort iallafall, tack och lov, nu kan det bara bli bättre!
Sen blev jag så förbannad igår när vi va på lekplatsen med barnen... Jag kan ta att människor inte vill ha nåt med mig och Gunnar att göra, men när de totalignorerar Maya som ropar glatt hej flera flera gånger och dessutom gungar sida vid sida då är nåt fel! Vad har Hon gjort?! Man kan ju bete sig som folk, barnen har inte gjort nåt! 
Nog om det...
Jag hoppas vädret fortsätter hålla i sig, sol gör mig på bättre humör.
Såhär ser jag ut nu, lite svullen och "blåslagen" än 😊


Imorn, äntligen!

Imorn ska jag äntligen åka hem! Har ont fortfarande, morfin är det enda som egentligen hjälper mot smärta men så länge jag vill ha det som smärtlindring så får jag inte åka hem. Läkarna vill inte skriva ut nåt starkare än diklofenak och alvedon... Gör vad som helst för att få träffa mina töser! Våran bil gick sönder igår, så har inte träffat mina hjärtan sen i förrgår, alldeles för lång tid, vill aldrig mer vara utan dom såhär länge igen! Är rädd att de ska glömma mig, speciellt Nora som är så liten. Tyck att jag är fjantig, jag bryr mig inte...