Baka baka liten kaka

Nu på morgonen har jag varit i bakartagen, va ett tag sedan sist. Inget avancerat dock, utan en vanlig hederlig kladdkaka, och den smakade gudomligt ska jag berätta! ;)
Idag känns det lite bättre, fått sova skapligt inatt, men ska faktiskt ta att lägga mig en stund nu också... en får ju passa på ;)
Har tänkt på pappa en del också de senaste dagarna, kan inte förstå att det snart är 1 år sedan han dog?! Fick ju en fin kommentar här om dagen: "hur kan du säga att du saknar honom när du pratade massa skit om honom?" Ibland är man besviken... Har känt mig sviken av honom, mitt sätt att tackla det va just att prata bakom hans rygg. Hade jag inte brytt mig om honom så hade jag inte känt nåt alls.. Jaja, livet går vidare, även om minnena lever kvar från förr.

Såhär smaskig ser kakan ut iallafall
Och här är gamla bilder på fadern... Tycker Nora har så mycket drag från honom
Natten tågar in...

Har varit en trevlig dag, trots den tryckande känslan i bröstet (när fanken ska skiten släppa?! Har inte tid att må dåligt..). Jonna och hennes pojkvän har varit här, bra det för nu fick jag granska pojkstackarn ordentligt... Verkar vara en himla bra kille, det behöver hon. Pizza blev det till middag, typisk lördagsmat i mina ögon.
Regnet har ståt som spön i marken nästan konstant hela dagen.. Kanske är detta skitväder som får mig låg också?! Men nånting bra är att en kollega fick barn idag, 11 dagar för tidigt. Hon va så söt och näpen så hälften vore nog! Jag hoppas jag får träffa både Johanna och lillbäsen om nån vecka, få bebismysa med en mindre bebis :)
På tal om nåt helt annat...
Lät en tjej läsa av ett kort på mig i en grupp på fb, detta skrev hon
Duktig tjej dedära :D 

Lördag

Klockan är snart åtta och här går allt i 270 km/h. Har redan hunnit duscha Maya som tagit av sig en bajsblöja alldeles själv och kletat in sig med bajs... Lagom roligt när klockan va 6.30, eller inte :p Hon är ju inte medgörlig när hon ska duscha/bada heller... Men, jag slapp ju själv gå in i duschen med na, så nåt gjorde jag rätt iallafall!
Gunnar är och jobbar, längtar tills han kommer hem... Är så trist att vara själv, finns ju ingen att umgås med denna tid på dygnet heller, jäkla sjusovare ;)
Dagar som idag vill jag bara flytta upp till morsan, få lite stöttning när man är idiottrött...
Har känt mig låg de senaste dagarna, va länge sedan jag hade den känslan.. Har varit lite mycket det senaste med alldeles för lite sömn och annat bös... Tur ändå att jag har barnen, de får mig alltid att le.
Dags att göra frukost till de små liven och om vädret blir liiiite lite bättre blir det till att gå till lekparken med de små :)