Mittinatta

Barnen somnade om för en stund sedan... Verkligen underbart när de vaknar samtidigt och vill ha välling.. Imorn är sista dagen här i Östersund, känns lite ledsamt att åka hem igen. Längtar tillbaka mer än vanligt. Jag har ju alla mina barndomsminnen härifrån... Blev nästan lite ledsen när jag va med töserna på min gamla låg- och mellanstadieskola och busade runt. Nostalgi på hög nivå! Träffade även Josse idag som jag känt i drygt 20 år, vi va i hennes barndomshem och fikade och hade det skoj. Träffade hennes mamma igen som va så mån om mig och flickorna. I det huset har jag många minnen ifrån, så mycket tok vi hittade på som barn! Vi byggde bl.a en liten bro över en liten å dom går en liten bit från deras hus, det va inte mycket kvar av den men själva grejen att den va jag med och snickrade ihop för 17-18 år sedan.. Jag har verkligen mina rötter här, och det är så härligt att minnas tillbaka. Vet inte om någon förstår min känsla om man inte flyttat ifrån sitt barndomsställe själv?! Många vill ju inte ens flytta ifrån sin födelseort... Så lite förståelse kanske finns... Längtar redan till nästa gång vi åker hit, jag hoppas det inte dröjer ett helt år igen bara.


På denna lekplats spenderade jag mycket tid på under mina 4första levnadsår. Lekstugan stod även kvar, så det va lite kul tyckte jag :)
Nä, om jag skulle sova vidare.. Maya gör väl morgon om drygt 2-2,5 timma, snark..

Bad

Nu har mini somnat för kvällen, otroligt skönt.Gunnar och Maya är ute än. Vi va på framnäsbadet och badade (jag badade benen när jag höll i Nora, aldrig att jag drar på mig bikinin!). Första gången jag va där, och förmodligen sista... Aldrig varit på att tråkigare ställe! Nästa gång blir det stranden bannemej. 


Igår fick töserna bada i våran gigantiska pool, och det va tydligen roligt, men badkaret hatar de båda två 


Annars?
Vi letar lägenhet förbrilt, vägrar bo kvar här nu! Igår klämde en av grannarna ur sig nåt väldigt idiotiskt, först menar hon på att Maya lensat vinbärsbusken och sedan säger jag att vi ska få till vårdcentralen och får till svars: "ska hon se ut sådär?" (lite sketen om fötterna) "hon ser ju ut som en grottmänniska!" Jag blev så paff att jag inte visste vad jag skulle säga mer än att sketna barn är friska och glada barn. Sen hade hon åsikt om Mayas cykelbyxor som det va lite spets på längst ner, de va visst förfärliga också. Vad är det med folk nu för tiden?! Och vem fan klankar ner på en 2-åring?! Muppar...

Jaja, ska försöka lämna det bakom mig...

På måndag åker vi upp till Dalarna iallafall och det ska bli så otroligt skönt att komma härifrån! 
Hoppas alla har det bra där uti värmen. Peace!

Midnatt

Beundrar ensamstående föräldrar, jag känner mig helt kaputt efter att ha tagit hand om barnen näst intill själv sen i måndags... Var får de sin kraft från? Fast det är klart, man gör ALLT för sina barn!
Nätterna är värst... Har precis lagt mig efter att ha legat bredvid Maya ett bra tag för att hon skulle somna om, alltid lika "spännande" om Nora vaknar när jag försöker få Maya att somna om och visevärsa.
Ibland önskar jag att saker och ting var lite lättare... Att det var det här "bara" som många säger. Allt är inte så "bara", finns faktiskt grejer som är mer komplicerade än vad man tror.. Än har jag skallen ovanför ytan, men en och annan kallsup får en räkna med i detta läget, och så är det antagligen för det flesta, för livet är ingen dans på rosor vare sig det handlar om ekonomi, hälsa, kärlek osv.
Nu ska jag sluta skriva i gåtor och panikidiotsova till nån av barnen vaknar igen!