lite kort

Hej på er! Jag är så sjukt trött när jag har tid över att jag inte pallar skriva. Prioriterar soffläge al'a med-arslet-djupt-nedsjunken-i-soffan-och-med-bara-tv-kontrollerna :pDop

Imorn måste jag ringa prellen igen, datumet och dagen stämmer inte överens, så måste få rätsida på om det är en lördag eller söndag.

Veckan med träning har gett resultat, dock blev det inget utav passen på Friskis då det blev väldigt tajt efter jag lämnat Maya på dagis. Men istället har jag gått sammanlagt 3 mil denna vecka, och dessutom ätit drygt 1600 kalorier om dagen (förutom lördag söndag då jag åt vad jag ville). det kanske låter lite med 1600 kcal, men det är det inte. Har dock kört havregrynsgröt med mosad banan som standard till frukost, enbart för att det mättar bra och länge, sen är det jäkligt gott också. Har inte hänt speciellt mycket på vikten, utan har istället förlorat en hel del cm. Ja, jag är stolt över vad jag åstadkommit på en endaste vecka, äntligen är jag på gång! Denna vecka blir det lika mycket promenader i och med att jag går till förskolan med Maya. Ska slänga in nåt träningspass på Friskis denna vecka, lättare när Gunnar är hemma på eftermiddagen att hinna med det.

Finns det fler där ute som kämpar med vikt och att komma i form? Tycker det är kul att kunna sporra varandra =)

Resultat av den gångna veckan


140111

En dag att minnas... Grattis finaste ängla-Malin <3
 
Igår fick jag rycket och tog mig i kragen. Less på att inte trivas med mig själv, som vanligt med andra ord :p Så jag gick ner i källarlokalen och ställde mig på crosstrainern. Visst, orkade inte mer än 20 minuter, men hey, man är rätt slapp efter att ha varit gravid 18 månader sammanlagt från November 2010 ;)
Har ki
 
 
kat lite på jympa-passen på friskis. Såg även att de ska dra igång ett pass för nyblivna mammor, så det passet ska jag gå på på onsdag, och på torsdag är det nåt som heter jympa soft, vänder sig till gravida, nyblivna mammor, äldre, överviktiga eller människor som vill ta tag i träningen men börja lugnt.
Jag hoppas jag kan hålla detta nu. Jag kom ju igång så bra i januari förra året, det ska bli lika nu!
Jag måste ha mål att se fram emot, men jag tänker inte idiotträna, och absolut inte banta. Banta är inget för en människa som ändå vill njuta av livets gottigheter ;) Gäller ju bara att inte äta massa godis och skit varje dag, räcker ju med fredag-lördag!
 
Och såhär såg jag ut efter gårdagens mini-träning