Mörkrädd

Tror jag skrivit om detta förut, men en har ju minne som en guldfisk, höhö.
 
Gunnar blev tillfrågad om att jobba natten, och han tackade ja. Egentligen har jag inget emot att han jobbar nätter, Maya sover (om hon inte har tänder på g, för natten till idag va ingen höjdare direkt, mycket snorande, dreglande och gnäll) och jag får heeeela sängen för mig själv PLUS att jag slipper höra Gunnars snarkande ;)
Det enda som är jobbigt är att jag är mörkrädd... ni hör ju hur fjantigt det låter! Såatteeee, jag har alltid en liten lampa i vardagsrummet tänd när Gunnar jobbar natt. När han är hemma har jag inga som helst problem att röra mig i mörkret här hemma, utan det är bara när jag är själv. Jaja, nångång ska väl även jag bli vuxen ;)
 
Såg att statistiken skjutit i höjden idag av nån anledning, man undrar ju som HUR folk hittar hit? Kommenterar sällan andras bloggar, adressen ligger inte ute nånstans... Synd bara att det blir en besvikelse för de som kommer in, är väl ingen höjdarblogg direkt :p
 
Nä, jag ska väl ta och springa (okej, det va att överdriva, snarare släpa..) mig ner i tvättstugan och hämta upp tvätten, alltid lika skoj när man är tjock och fet!
 
Och glöm inte
 

En liten insamlig

Snart är den magiska (förhoppningsvis) månaden oktober här, då vi väntar våran bebis.
Och i oktober brukar affärer och dylikt engagera sig i Rosa Bandet, även jag denna gång.
Så därför har jag, och gruppen jag är med i på fb, startat en insamling till cancerfonden. Det är 50 kr det handlar om, och det är ingen större summa att avvara när man i vanliga fall kan spendera massa pengar på t.ex godis (pekar på mig själv) och andra rätt onödiga grejer.
Min morbror dog i cancer för 3 år sedan, och fort gick det! Cancern upptäcktes julen 2009 och sommaren 2010 somnade han in.
Så ta en titt till vänster, ta fram mobilen och gör skillnad du också =)

Svalt och skönt

Det verkar som om det bara är jag som uppskattar det svalare vädret, jag undrar vad det kan bero på?! ;)
 
Idag vaknade jag kl 04 (jävligt nödvändigt Anna!), och lagom till jag började sväva iväg till drömmarnas land så vaknar Maya 05.15 och vägrar somna om, också väldigt nödvändigt :p Lillstumpan toksomnade vid 10 och sov till 13 (!!!), jag la mig jag med och trodde jag skulle få sova. Jomen tjena, det gick ju bra... slutade med att jag gick upp och ställde mig i duschen istället och sedan tog mig en frukost i lugn och ro.
 
Jag gick över till en vän lite senare, och Maya fick leka av sig med hennes lille son som är jämnårig med Maya. Vi fick en låååång stund för oss själva i soffan, jag och Emma, barnen lekte väldigt bra och vi va mer än nöjda.
Och till middag fick det bli pizza till oss alla 4, nyttig mat med lite lagom salt (gud förbjude! hemsk morsa är jag...) skinka på. Mätte och glada barn fick vi i alla fall, och det är ju änna huvudsaken!
Sen landade jag hemma, slängde ner ungen i ett bad då hon hade flott från pizzan lite överallt, speciellt i håret. Och nu sover det lilla trollet och jag har kvalitetstid för mig själv i soffan, underbart.