magsjuka

Det "roar" Vi oss med. Maya och Nora har redan haft skiten, och för 2 timmar sedan var det dags för Gunnar att krama toan... jag vet ju vad jag kommer göra på lördag eller söndag... helveteeee!
jag har inte vågat äta nån riktig mat på 3 dagar, hatar att spy upp alla matrester, då lever jag hellre på nyponsoppa och nån slät matig soppa några dagar! redan gått ner 1,5 kg sen onsdags, så det har väl sina fördelar även fast jag känner mig energilös :p Nä, detta är inte nå vidare, ska jag åka på skiten så vill jag göra det så fort som möjligt istället för denna eviga väntan.

jag lever!

förstår inte hur småbarnsföräldrar har ork att uppdatera sina bloggar?! är det för att det är så tätt mellan våra? eller är det för att jag har en igel på mig 24/7 typ :p

jaja, ni får ha överseende! instagram uppdateras mycket flitigare iallafall ;)here we go again

ser ut att bli en tredje natt med minimalt med sömn, går inte ens att lägga ner Nora utan att hon vaknar och blir ledsen. jag måste ha henne intill mig precis hela tiden för att hon ska vara lugn och jag gillar verkligen inte att ha så små människor intill mig när jag ska sova, bland de värsta jag vet med tanke på vad som kan hända! känner mig förstörd i huvudet, önskar att vi hade barnvakt så vi fick "sova ikapp" lite... men nej, den lyxen har vi inte. känner mig så bitter ikväll, gissar på sömnbristen... men ja, såhär är det att ha småbarn, bara att gilla läget.
Gunnar har inte fått sova längre än till max 08 den senaste månaden, han har tagit Maya varje morgon när han inte jobbar förmiddag, hon gör just oftast morgon mellan 5-6. tycker ändå att vi gör ett bra jobb med tanke på vår situation. jag hoppas Maya sover till 7 iallafall imorn, minst. hade gärna tagit henne på morgonen om jag hade fått sova på nätterna.

nu är det färdigmalet för denna gång, Zzz...