Otäckt

När jag skulle ut och promenera med Maya för en stund sedan, så går jag ut genom våran dörr och ser att någon försöker gömma sig bakom hörnet till vindsdörren... Han va väl nånstans mellan 30-40 år. Jag blir såklart livrädd och skrattar lite nervöst och säger "Vad rädd jag blev, va inte beredd på att se någon här såhär tidigt." Jag skyndar mig ner till källaren och sätter Maya i vagnen. Ringer Gunnar och säger att det står någon karl i våran trapp som jag aldrig sett förut. Gunnar sov i källarlokalen natten till idag (nån av oss måste ju vara pigga), så han kom upp och öppnade dörren till trappen och frågade om den här killen letade efter någon. Han verkade helt borta, eller snarare totalt påtänd och hög som ett hus! Även att jag tyckte synd om honom samtidigt, så tyckte jag det va väldigt obehagligt. Han ville säkert bara värma sig, men man vet aldrig med missbrukare, kan ju slå slint för minsta lilla och de kan även bära vapen. Många missbrukare har ju noja eller hallucinerar, så det är inte ovanligt att de övre kniv. Han vandrade vidare i alla fall, och Gunnar såg hur illa berörd jag blev av händelsen så han skickade in mig så gick han ut med lilltrollet istället. Är verkligen så otroligt tacksam över att jag har honom i mitt liv så ni anar inte, och att vi har denna vackra och underbara varelse tillsammans (även fast hon ger oss sömnbrist emellanåt ;D) Ni som har barn vet ju vad jag menar =)


tröttast i Sverige

Denna natt har verkligen vart en skitnatt, Maya har vaknat flera flera gånger och gråtit, men valde ändå att göra morgon kl 05. Känner mig nästintill gråtfärdig av trötthet och jag önskar att vi hade någon anhörig i närheten som vi kunde lämpa över Maya på idag... klart jag älskar mitt barn, men det vore så jäkla skönt med en barnfri natt så jag och Gunnar kunde få sova ut tillsammans en enda natt bara innan lillasyster tittar ut.

G'natt

Usch vad sent det blev ikväll! Vi har Jonna som nattgäst, så vi har suttit och babblat en del. Hon påminner en del om Malin på vissa sätt, en riktig goknul är hon i alla fall =)

Idag har jag farit och flängt som en idiot, vart fram på stan tre (!) gånger. Förvisso fyndade jag lite kläder på rea till både mig och Maya, så jag kom ju billigt undan. Kläderna köpte jag i present till mig själv, fyller ju 18 på måndag! Eeh... plussa på 10 år så får vi fram sanningen ;) Har även inhandlat en tankini för 60 rikstaler, den va helt oanvänd dessutom, bra köp! Så idag har jag med andra ord vart lite av en egoist, men det kan behövas emellanåt så en inte glömmer bort sig själv totalt.

Hade det trevligt i Motala hos Emelie. Vi gjorde inget speciellt, drog en vända på stan bara och lunchade vid vattnet med våra töser ena dagen, annars va vi hemma hos henne och gömde oss från det ostadiga vädret. Töserna lekte riktigt lugnt och fint, det va roligt att se =)

Imorn åker vi till Alingsås och firar Gunnars systerdotter som fyller 10, mysigt med ännu en utflykt, men enbart över dagen såklart.

Nu blir det till att stänga ögonlocken och njuta av sparkarna som lillflisan ger mig =)