Hohoo!

I väntan på att Fråga Olle ska börja så får jag väl slänga in några rader här!
 
Har vart ute väldigt mycket idag, men det va inte meningen att det skulle bli så länge :p
Först så lunchade jag och Maya med Ida och Love... Våran barn ville gärna ha det som va på våra brickor, händerna är verkligen överallt, hihii.
Sedan gick jag till skolan för att söka upp en lärare. In till henne och säga att det inte gick att skicka mina arbeten, som tur va så låg de kvar på min mail, så hon kunde skriva ut dom därifrån.
Sedan vidare till specialist-tjosanhejsan för ortodonti för att klaga över att kinden på ena sidan tagit stryk från tandställningen.. Han fixade och trixade, men inte fan hjälpte det. Det skaver aset än!
Vidare till babyproffsen för att fråga om de säljer separata delar till barnvagnar, och ja, det gjorde dom så här ska beställas en båge till vagnen.
Sedan gick jag till bibblan och letade efter en viss bok, men den fanns inte.
När jag gått ut därifrån hör jag hur någon ropar, men ragerar inte, men så ropar personen en gång till, tar ut hörlurarna och konstaterade att det va Ann-Sofie och Liza som va ute och rastade sig själva och sina babisar. Minuter senare kommer Emma och en annan morsa. De 2 första jag stötte ihop med gick vidare, sedan kom Liselotte.. Började nästan tro att jag va någon slags metropol ;)
Efter att ha pratat lite med Liselotte så kom hoppet åter en gnutta. Ska över till na imorn på en fika.
Sedan gick jag till friskis för att fråga vad jag hade för inloggningsuppgifter, och sedan hem... Gick ut vid halv elva och kom hem vid fyra. Hohoho...
 
Nu har snuskprogrammet börjat!

Lite smått mör sådär

Hej och hå, så var det lillördag!
Och här sitter jag och göttar mig med... eeh.. vatten!
Alla arbeten är klara och inskickade, duktigt Anna. Återstår att se vad jag får i betyg.. Är ju nöjd med G, men vore ju väldigt roligt om jag fick VG nångång =)
 
Vid lunchtid så var man på gymmet och hurtade... Känns i kroppen nu vill jag lova! Synd att jag inte kan ta i ordentligt längre.. förbannade benhinnor! Så kan de va... Fick mig i alla fall en promenad idag med en annan hot mama ;)
 
Idag har vi fått badrumsfönstret bytt... Det skulle ta 6-8 veckor, de va här och mätte i början på Oktober. Jaja, bättre sent än aldrig. Jag och Gunnar hade hoppats på att det skulle vara fuktskada i väggen, hade inte haft nåt emot ett nyrenoverat badrum, som de andra 3 lägenheterna fått.. men nej då, vi hade "tur" :p Jaja, vi får i alla fall de andra rummen fina, alltid något!
 
Nu ska jag ta och slänga på en Disneyfilm och gråta några tårar!

Skolarbeten

Och så sitter jag här med skoluppgifterna som ska vara inlämnade 31 januari... 3 arbeten ska göras... Göra allt i sista stund? Jag? Näää! Suuuuck!
Skiten ska göras, vill bara bli klar någon jäkla gång, men har ju noll motivation.. är så jäkla trött på kvällarna, och på dagarna hinns det som inte med... Jaja, ska börja nu i alla fall.
 
Idag kom mitt halsband som jag beställde för ett tag sedan =)
På framsidan så ser nu ju, och på baksidan är det de viktigaste datumen som finns för mig <3