kissekatten

Måste ringa en veterinär idag. Oskar har ätit dåligt det senaste, han rör knappt maten och har blivit smalare ganska drastiskt. Testade ge honom en liten bit skinka, den slank ner fort som attan, men efter en stund kom den upp igen, och detta har skett varje gång jag gett honom nåt extra. Han blir 9 i sommar, så gammal är han ju inte. Min första tanke är njurarna, han går inte på lådan speciellt mycket nu mera heller... Ååh, jag hoppas det bara är nåt tillfälligt. För skulle han vara sjuk, och inte gå att bota så finns det bara en väg.. att låta honom somna in =(
Men ska ha mitt sinne öppet, det behöver samtidigt inte vara det värsta tänkbara heller.

Sovmorgon

Idag gav Maya med sovmorgon, så himla skönt eftersom hon vaknade så himla tidigt igår.
Dock har lilldamen dragit till med en dunderförkylning, har bara väntat på att den ska bryta ut. Snorig, hostig och dessutom hade ögat geggat igen... när får hon vara frisk längre än 1 månad?!
 
Jag har börjat med en jävligt sjuk grej, helt omedvetet. Gunnar fick lägga sig på soffan en stund i natt... Jag ligger oftast på mage när jag sover, och jag får kramp och ryckningar i benen väldigt ofta nu för tiden... Jag har börjat dra tårna mot madrassen, och det låter ju givetvis med tanke på naglarna, ändå är naglarna korta. Jag kan själva vakna av att jag drar tårna mot madrassen, och då undrar jag såklart vad fasen jag håller på med. Jag undrar om kramperna och ryckningarna kan ha nåt samband med detta?! Fick i alla fall sätta på mig strumpor vid 02 i natt för att Gunnar skulle få fortsätta sova, haha. Inte så skönt att sova med sockar, och så tänker jag bara på en viss person som alltid sover med strumporna på, så otroligt osnyggt och oskönt!
 
Nu ska jag ta och leka vidare med det snoriga barnet, tjing!

Friskis

Sitter i soffan och är allmänt slut i kroppen. Både igår och idag så var jag och Ann-Sofie på Friskis och körde gympa medel puls. Det känns att man är otränad om man säger så, herregudars skymning! Våran BVC-sköterska var där både igår och idag, kändes konstigt att se henne i sportkläder och inte i arbetskläder :p
Fick ju såklart ta det lite lugnare än alla andra, jag hoppade inte speciellt mycket, för det kändes inte bra i magen när jag väl gjorde det. Så jag stod och trampade och flaxade med armarna under tiden de andra gjorde olika hopp och skutt.
På torsdag ska vi på't igen, men då blir det ett vanligt gympa medelpass. Det är vääääldigt skönt för kroppen detta måste jag erkänna, och undrar i mitt stilla sinne varför jag la av i typ 2 månader?! Det går ju att träna trots att magen växer, den som säger annat ljuger eller är okunnig. Tänker ta tag i träningen igen och hålla på så länge jag orkar.. och nu tränar jag ju inte för att bli smal för det är totalt omöjligt, haha! Nu vill jag mer bygga upp muskulaturen lite, så en orkar gå och vara höggravid i höst ;)
 
Annars har det inte hänt så mycket idag.
Har ringt och bråkat lite med T(F)elia ikväll, de är i vanlig ordning helt bortkomna när man betalat in för mycket. Men om man missat några kronor så jävlar skickar de ut påminnelser! Måste hitta nåt bättre alternativ än denna dynga.
 
Nu blire tv:n en sväng, men somnar nog tidigt ikväll då jag vaken alldeles för länge ;p