Babbel

Nu är vi själva hemma, jag och Maya. Usch och fy...
Funderar på att ta en stoooor kopp varm oboy, alltid lika gött!
 
Gumman har "pratat" på som sjutton. Är så himla kul att se hur hon utvecklas, samtidigt som man bara vill att hon ska vara sådär liten och späd som hon va när hon föddes :p
Inte många plagg i 56 som hon kan ha nu, samtidigt som 62 är lite för stort.. bättre för stort än för litet i alla fall.
 
Avslutar väl med några bilder på lillhjärtat mitt <3

Mör!

 
Jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte kände mig mör i benen! Skulle gå en liten promenad, slutade med 7,7 km, hoppsansa.
Men det är ju så jäkla gött väder, får ju verkligen ta vara på dessa dagar. Nu ska jag ta nåt litet mellanmål innan jag avlider av hunger... Blev ju inte så mycket till frukost, för det va ju någon annan som skulle äta då som sedan dessutom bajsade ner sig... Ett litet bad behövdes då Maya t.o.m fått bajs uppe i nacken ;p Sen va det ju 1,5 dygn sedan hon gjorde ifrån sig, så nu kom väl allt på en gång, hehe.

Nä, slut på skitsnacket, en köpp te och en smörgås ska få smeka men gom och strupe!

Haft besök...

Dagen började alldeles för tidigt... Blev inte många timmar sovda, haft en pratglad tjej :p
 
Bakade i alla fall en paj på förmiddagen, och den va tydligen försvinnande god, för jag fick inget :p
Som jag skrev här om dagen så skulle syster med son, pojkvän och far komma. Himla trevlig karl syrran skaffat, även om han inte så mycket :p Vi hade det trevligt vilket fall som helst, och jag hoppas vi ses snart igen =)