Mamma core

Va ju tänkt att vi skulle på mamma core idag. Men Maya har blivit superförkyld med hosta, nysningar och snorar. Låter helt tjock i halsen när hon pratar, plutta <3
 
Hur som helst har jag ärenden som måste uträttas, så det blir till att pälsa på avkomman ordentligt. Kan nog vara skönt med lite frisk luft också.
 
Vi va in på NLT igår också, och frågade varför våran bild inte varit med än.. Då hade de inte fått någon. Så vi gick till stället vi tog fotot och frågade. Är inte första gången en bild inte kommer dit. Men nu skulle hon skicka iväg den igen, så förhoppningsvis kommer vi med nästa vecka =)
 
Annars har jag inte mycket att förtälja... Eller ja... Vi har fixat ett ställe att vara på efter dopet nu (ute i sista stund, som vanligt!) och det blir bara en liten bit ifrån kyrkan, gångavstånd. Får nyckeln nästa fredag, då kan vi åka dit och förbereda och greja. Ska verkligen bli skönt när allt är klart!
 

Kameran

Köpte batterier till kameran förut... Hade ju bilder från både midsommar och när Maya va nykläckt. Det är sant... Man glömmer hur små de varit, ändå är Maya bara 3,5 månad!
Hon har ju förändrats en del i utseendet, pluttan <3
 
Nu ska jag fortsätte se på rysaren som går på TNT!

Fuckade knän

Kom in för en stund sedan.. Vart ute och promenarat 7,5 km. Synd att jag inte får såna rycka varje dag! Men, när morsan är här så kommer det bli lättare att ta sig ut och gå =)
Mina knän bråkar med mig, och detta har börjat nu efter förlossningen. Jag gissar på att dom stackars benen tog stryk under graviditeten.. jag menar, jag vägde 103 kg som mest, inte hälsosamt för en 167 cm kort människa :p Väger ju givetvis för mycket nu också... 2 grav.kilon kvar. Går så jävla segt så det är inte sant! Är väl lite detta som sporrar mig också till att ut och röra på fläsket. Knäna låser sig ofta om nätterna, och sen när jag ska räta ut dom när det väl går så gör det aset ont! Håller på att krevera flera gånger om innan jag sträckt ut dom helt. Imorn blir det samma runda! På onsdag drar jag med mig Ida på mamma core, på Friskis. Synd att bara är 1 gång i veckan. Ska höra mig för när jag ställer mig i receptionen efteråt om jag kan få hjälp vad jag ska börja med för tyngder i gymmet. Är ju bra att träna upp de dära musklerna, som finns gömda nånstans, med tanke på att jag lyfter tungt i arbetet sen också.
 
Om jag skulle ta och slumra en stund.. Maya vaknar fortfarande flera gånger per natt. Natten till igår var hon på strålande humör, pratade högt och glatt mellan 01-05.30... solstrålen <3
 
Nya diktatorn?
Läser kvällens nyheter ;)