dockan

Nu passade det att somna, med maten i mun. Jag hoppas det blir en kort lur. Imorn ska den här gamla käringa ut och göra stan osäker, det va länge sen! Gunnar blir hemma med Maya såklart =) Han jobbar både lördag och söndag 6-14, så en annan kommer vara i koma på söndag morgon när tösa vill upp 6-7 ;p Menar inte att jag ska supa skallen av mig, utan menar att det kommer bli en sen kväll.. Tur att jag är van vid lite sömn :p Kul ska det bli iallafall =)

Skapligt irriterad..

Fastnade i en diskussion på Facebook till 01.30 i natt... En tjej liknade dop med övergrepp, för att barnet inte själv får välja sin tro. Ni hör ju hur jävla idiotiskt det låter... övergrepp!?
Alla tror och tycker som de vill, men att skriva nåt sådant är lika med vild diskussion... Själv anser jag att ordet övergrepp verkligen inte hör hemma i samband med dop. Klumpigt uttruckt, minst sagt!
 
Jaja, en del människor måste verkligen framhäva sin åsikt och utan att tänka efter också.. suck på det!
 
Nu har i alla fall jag och Maya vart fram på affären en sväng. Mayas första snö, synd att hon inte är större och förstår bara :p Men det kommer! Köpte mig lite naturgodis.. är fasen godare än vanligt godis, men mycket dyrare, så blir inte lika mycket.
 
Liten blir stor <3

Och så...

jo, så fick jag några bilder av Gunnars kusin. Bilder från dopet/vigseln... Det blev dock bara 6 bilder :p Väntar fortfarande på bilder från Gunnars morbror, men här är några få...
Tycker det är lite kul att mannen som sitter på kortsidan är gift med Gunnars moster, han är nämligen Gunnars farbror. Han presenterade sig som fabror och ingift morbror... gissa om jag blev lite förvirrad, tänkte liiiite fel i början ;p