Fy skäms!

Är sämst på att skriva, men det har ni kanske redan märkt ;)
 
Lusten infinner sig inte ibland bara...
 
Julafton så va Gunnars mamma och ena bror här. Maya fick mest paket, trots sina ynka 5 månader ;) Jag och Gunnar hade inte köpt en enda, tyckte det kändes onödigt nu när hon inte förstår. Papperet är ju roligast ändå :p
Och efter Elisabet och Jonas hade åkt hem så kom en kollega med partner och vän hit, de satt och groggade in på småtimmarna... Jag ville inte lägga mig heller, kändes så dumt. Men jag överlevde trots minimalt med sömn!
 
Och på tisdagen hämtade vi mor som befann sig i Lesjöfors hos min morbror, ville ju låna henne lite jag å =)
 
Och ikväll så sitter jag hemma, med en jävla förkylning med feber och slemhosta, fifan! Gunnar är dock iväg till vännerna vi va bortbjudna till, jag sparkade iväg honom! Varför ska han sitta här och tråka med en slö fru och svärmor när han kan få trerätters och spela roliga sälskapsspel i Mellby liksom?! 
Får se hur det går i natt när alla fyrverkerier drar igång, om Maya vaknar eller inte. Jag hoppas hon inte kommer störas av det!
 
Här kommer några instagrambilder
 

Ho ho hoo!

Så var det julafton i år igen, och snön har vräkt ner periodvis under natten.
I natt va första natten sen Maya föddes som jag tog hjälp av Gunnar. För i natt var även första gången som denna lilla dam grät och skrek väääldigt många gånger. Jag måste även bli bättre på att lägga mig tidigare, dock har jag bara legat och vridit mig till 2 på nätterna, så hade kanske inte spelat någon roll om jag lagt mig tidigare :p
Är i alla fall helt jävla färdig, 3 nätter i rad som jag somnat så sent, och så upp och amma en gång på det också... Men snart är jag färdig med den biten, för jag har knappt något att erbjuda längre så att säga.
Ikväll ska jag testa ge lite Mild Havrevälling, och se om Maya sover hela natten... kan ju alltid hoppas, för det va länge sen som jag sov en hela natt, vore ju en gudomlig bra och härlig julklapp ;p
 
Ikväll ska jag vara tomte åt en av grannparen här i huset, för desar barnbarn då. Gunnar ville inte riktigt, så en annan får la ställa upp då, haha, Jag som har så ljus röst för väl försöka göra mig till lite, annars undrar väl barnen vad det är för en konstig tomte.
 
Hepp, ska ta och göra dotra nöjd här, så slipper Gunnar vakna av hennes missnöjda stämma. Skönt om 1 av oss är skapligt pigg i alla fall, för jag skulle helst vilja gräva ner mig och skita i allt vad julafton heter, snark.
 
Våran gran!

Mellby

 
Har precis blivit avsläppta hemma av Gunnar, han ska vidare till jobbet nu. Vi har varit ute hos Martin i Mellby och fikat skinksmörgås och julmust, inte helt fel såhär på en snöig onsdag =)
 
Sen måste jag verkligen ta tag i det här med att gå till en sjukgymnast. Mina knän kommer inom en snar framtid ge upp känns det som. Har så jävla ont, och hela tiden nu också.. svårt att ta mig upp ur sängen, svårt att ta mig upp ur soffan, ont att böja mig ner och ta upp Maya eller att sitta på golvet och leka med henne. Sen har vi resten av kroppen också... känns som att jag har träningsvärk 24/7... antar för att jag har Maya själv hela dagarna, och att jag bär på henne.
Skönt också att Gunnar kunde bära alla kartongerna vi hade kvar i förrådet på kvarnegårdsgatan, tror inte jag klarat att springa upp och ner för trapporna flera gånger. Redig karl man har.. förvisso hade han inget val, men ändå ;p
 
Jaja, nu ska jag sluta klaga, finns ju de som har de värre. Men kände bara att det va länge sedan jag gnällde över min kropp, så det va på tiden att jag fick häva ur mig lite skit nu ;)
 
Idag blir lillhjärtat hela 5 månader, och jag vill bara äta upp na!