Stackars liten!

Vårat lilla hjärtegryn har blivit förkyld. Det rosslar när hon andas, kväljer upp massa slem och äter inte med lika god aptit. Tempen ligger på 37,5... Ingen feber, jag vet, MEN, nojiga jag ringde BVC för att rådfråga lite, och så fick vi tid för en undersökning.
Hoppas på att det inte blir värre, utan att hon enbart kommer vara lite rosslig.
Och nu har hon somnat i babysittern, hjärtat då <3
 
Ska väl ta tag i och lägga in bilderna från Östersund nu i helgen... Har verkligen inte hunnit. Igår var jag i fullt sjå med att städa och tvätta. Tokdäckade i soffan vid 23... Och vid 02 så vaknade Maya och ville ha mat. Har börjat bli helt genomsvett nu på nätterna, trodde jag skulle klara mig undan det, men icke. Känner mig sådär lagom fräsch...
 
Hepp, om jag skulle passa på att stoppa i mig en smörgås medan smulan sussar.
 

Tillbaka till verkligheten

Ja, igår kom vi hem från Östersund.. va hemma runt 6 på morgonen, hua! Har verkligen haft det toppen där uppe, va nästan lite sorgligt att bege sig hemåt igen. Men det va väl för att det blev så kort tid. Får stanna längre nästa gång!

Tycker fortfarande att det är skitdåligt att det inte går att blogga från android mobiler... måste ju lägga över alla bilder från telen till datorn nu ju, och det orkar jag inte för tillfället :p

Nu ska jag fortsätta titta på våran lilla skitunge när hon roar sig själv i babysittern :D

Sova?

Jag förstår verkligen inte varför jag håller mig vaken? Borde egentligen lägga mig nu när Maya sover så fint i sin spjälsäng... Men nä för "jag ska bara" göra det ena innan jag gör det andra, och sen "poff" så är klockan mitt i natten! Blir trött på mig själv... väldigt ofta :p
 
Så vad har jag pysslat med idag då?
Jooo... Va upp till Majgården och stoltserade med Maya (sånt måste man ju nästan göra när man annars bara sitter hemma och ugglar och inte orkar göra nåt egentligen), och det va lika populärt som för 2 veckor sedan =) Områdeschefen va tillbaka från sin semester också, så det va kul att få träffa henne lite också. Lätt den bästa områdeschefen i stan! Sen traskade jag till Camilla så hon fick träffa Maya också. Himla trevligt att sitta och prata lite =) Sen direkt hem och stressåt en macka innan jag och Gunnar gick till Guldvingen för föräldraträff. Väldigt kul att träffa alla mammor och pappor, och alla kottarna givetvis. Intressant att höra förlossningarna, hur olika det är för alla.
 
Gick sedan hem, så lagade vi mat.. och vipps så va klockan så mycket så Gunnar va tvungen att cykla till jobbet. Äntligen sista natten på nattveckorna!!!
 
Imorn drar jag och Ida ut till Spiken och lunchar med våra guldkorn, ska bli göttans!
Senare på eftermiddagen får vi besök igen (hade besök av Evelina igår, en arbetskamrat till G), även de arbetskamrater till karln. De är nyfikna på Maya... vem annars? Inte mig i alla fall ;p
Imorn måste jag packa allt som ska med till Östersund. Vi har tvättstugan imorn också... så det blir Gunnars uppgift att springa ner och upp ;)
 
Nä, nu går jag till sängen och stupar tror jag... får väl se hur länge jag får ligga avdankad, har hört Maya gny titt som tätt.. är ju förvisso snart dax för mat för damen.. nä, jag lägger mig en stund. Natt!