Ojdå

Sitter och läser lite i min blogg... Hittade lite meningar som jag hade glömt bort att jag printat ner, nästan glömt hur jag kände också då :p
Här kommer det några utdrag:

"Jag undrar hur det är att vara kär!? Jag har glömt bort hur det känns!
Hur älskar man någon i så jäkla många år?!"

"Jag har helt enkelt inte träffat rätt.. Så är de väl bara. Men nu känns det som att förhållanden bara är överskattade..."

"Men, nu trivs jag som det är! Jag kan göra vad jag vill, när jag vill.. och det är helt underbart!
Är inte redo för nå förhållande heller.. Jag måste hitta mig själv, läka och mogna lite till innan man slänger in sig i nå nytt."


Skrattar när jag tänker på hur naiv jag va, hur anti karlar jag va... Men samtidigt så förstår jag ju varför jag va så anti. Våren -10 va jag helt anti, hösten -10 träffade jag underbaraste Gunnar. Tyvärr blev hösten också en av det värsta höstar någonsin med operation, infektioner och mycket sjukhusbesök. Ja jisses, mycket ska man vara med om. Och mer kommer det bli, dock mer positivt hoppas vi på =)
Brorsans tjej ska klämma ut bebis imorn, enligt BF, så vi hoppas på det! Kommer bli massa bebismys framöver, and i love it <3

Jag är en lyckligt lottad människa, trots de motgångar man mött!

Skallebang

Trots en alkoholfri kväll igår har jag en huvudvärk som heter duga, var kom den ifrån egentligen?!
Vi hade det väldigt roligt hos Gunnars vänner igår. Jättegod mat och efterrätt... Efterrätten gjorde Ida en likadan på kräftskivan vi hade i somras, så jag måste nästan sno receptet av na ;)
Spelade massa sällskapsspel, och även par-spel... Jag måste verkligen köpa mera spel!
Glömde såklart kameran hemma, senildemensen som kommit smygandes de senaste...

Blåser som sjutton ute, tror vi har klass 2 varning (drygt 25m/s) här i Lidköping... vid kusten var det klass 3, vilket innebär vindar på 30m/s... I norr där vräker snön ner, och jag hade mycket hellre haft det vädret än detta sketväder!
Meeen, är ju ändå mysigt att sitta inne när det blåser så.
Ikväll ska vi över till Ida och Daniel och äta tacogrätang och se film, inte fel nånstans, smaskens och mys!
Får se om jag kan få mig en bild på hennes mage, så himla fin bebismage, vill med ha en sån :p

Nej, nu ska jag peta i mig brunchen och dra igång televisionen.

Nu ska den bli min!

Jag har nu gett mig själv en för tidigt julklapp... En av klänningarna i nåt inlägg nedanför. Inte den vita, utan den andra.. Dock fanns inte den färgen, utan blev lila istället. Men, går minst lika bra. Wonderbar!
Tänkte jag skulle bege mig ut på staden och försöka hitta nå leggings.. Hoppas de inte kostar multum, för det är det fan inte värt för lite tyg.
Men först frulle...
Och nåt som är otroligt skönt är att förkylningen börjar förvinna, och jag låter faktiskt som en tjej igen. Lät ju som en galen fyllegubbe för någon dag sedan, väldigt osexigt!

En busig Oskar, hihi. Snart har pälsen växt ut helt och hållet på honom =)