Bulle i ugnen

Nu är det så att storken är på väg till familjen... Min bror, Marcus, och hans Karolina ska bli föräldrar för första gången nångång i November. Ska bli så kul att bli faster igen :D

One more day

Har avverkat min näst sista dag på sjukhuset idag.. Känns både skönt, men tråkigt på ett vis. Har fått se så sjukt mycket! Tappning av lungor, tappning av urinblåsa, vart med och satt kateter, följt med patienter och kikat vid gastroskopi och koloskopi (inget jag vill göra frivilligt själv!!!!), tagit blodprovet, blodtryck m.m m.m... Har verkligen varit galet intressant!
Dåligt med bilder... men det enda jag sett typ det senaste är, sjukhuset och jobbet :p
Tänkte jag skulle baka något gott till personalen, så de har nåt att mumsa på, på mors dag och allt.
Blir Göteborg imorn istället, bytte så jag kunde praktisera ytterligare en dagtur imorn, och det känns skönare att avsluta med ett dagpass =)

Nu ska jag gå till affären och köpa nötfärs, för här nalkas det tacos, mumma!

Vill ha finväder så jag kan sitta och njuta i småbåtshamnen vid solnedgången...

Kors...

Idag funkade det att logga in här...

Morgonen började med att jag försov mig till 06.15.. så det va bara att klä på sig, slänga i sig en banan och bege sig iväg på cykeln... som tur var så hade Gunnar lämnat sin cykelnyckel hemma, så jag kunde ta hans. Min står ju kvar hos Marita och Bill.
Fick jobba över 3 timmar idag, vilket inte gjorde mig ett dugg... money money!
Har dock kutat runt på jobbet som en skållad bäver... Ingen ordinarie, så det va jag och en resursare. Varför händer det alltid alldeles för mycket när det är 2 vikarier? Jaja, vi redde ju ut allt och alla va belåtna när jag masade mig hemåt.

Ska lägga mig en stund nu och vila innan jag drar mig till Ida och hjälper henne med att städa ur det sista i hennes lägenhet =)

Oskar väljer att trycka in sig i transportburen istället för att bre ut sig... störd!