5km

När jag kom hem från skolan förut så va jag så omotiverad som man bara kan bli.. Börjar fundera på om jag ska ta bort min tillgänglighet på nätterna... för jag mår verkligen inte bra av att jobba natt. Samtidigt så tjänar man ju 36kr extra/timma... Men, må ju ändå ta hälsan först känner jag. Så detta får bli sista natten, imorn alltså, som jag jobbar på ett tag. Sen va jag helt depp för jag kände att jag inte dög... Så jag smsade Gunnar och skrev att jag hade tänkt ta en springtur, men visste inte om jag va motiverad nog.
Men, han puschade på mig, så vi tog bilen ner till stenportsskolan och sprang spåret där. Blev 2 varv, men jag gick ju emellanåt, men blev ju 5km sammanlagt. Och så spurtade jag de sista 30-40 metrarna när jag kom till slutet på båda varven. Känner mig dock stolt över mig själv att jag ändå sprang så pass mycket ändå, utan att få andnöd av ansträngningsastman :p
På lördag blir det samma igen... beror ju givetvis på hur "mycket" jag kan sova efter jag jobbat natten, annars tar vi det på söndag.

Och ett litet meddelande till Håkan... Ja, "lite" skillnad på bilderna, "bara" 20kg ;p Och tack för de snälla orden =)
Ska köpa mig ett måttband, de gör mer rättvisa än ett obetydligt BMI egentligen. Det är centimetrarna som räknas ;p

Har gjort en ny kategori här nu, Träning. Nu jävlar ska det förbrännas kalorier!

Nu blir det dusch innan katten dör av mina svettångor :pNä, nu måste kilona bort!

Jag måste verkligen gå ner i vikt! vantrivs i de flesta kläder jag har. Har sällan tajta tröjor på mig. Även fast Gunnar överöser mig med fina komplimanger om mitt utséende så säger jag bara "nej, det är jag inte" hela tiden. Måste få tummen ur arslet! Vill trivas med mig själv, och det är bara jag som kan ordna det. Tänker inte visa mig på stranden i år heller om jag ser ut såhär...
Har väldigt låg självkänsla, och tror att alla tycker att jag ser hemsk ut i min kroppshydda.
Visst är det sjukt att man kan ha så dåligt självförtroende att man tror att alla tycker att man ser fet ut!?
Får för mig att alla glor och höjer på ögonbrynen med avsmak om jag har lite tajtare kläder på mig. eller om jag har kjol som når precis ovanför knäna, så måste jag alltid ha leggins/strumpbyxor på mig för jag tycker benen ser smalare ut då.
Tänkte precis likadant när jag vägde 10kg mer än vad jag gör nu...
Nä, nu jävlar är det slut med småätandet på veckorna! Visst, man lever bara 1 gång, och man borde unna sig själv alla livets goda ting. Men samtidigt vill jag må bra och trivas med mig själv, att tycka att jag själv ser bra ut.
När mamma stöttade mig när jag gick ner från 87kg till 66kg så mådde jag så otroligt bra.

Tog kort på mig själv i underkläder när jag började med Zumban, trodde jag skulle smälla av! Vet inte om jag gått ner nåt sen jag började, men det känns som jag behöver mer än bara Zumba för att komma ner till min målvikt. I dagens läge väger jag 79kg... 12kg för mycket.. Mitt BMI är för högt då jag bara är 167cm kort. (Det är svårt att skriva om vikten här, men samtidigt så inbillar jag mig att det är bra, att det får mig mer motivirad när jag vet att jag har en hel del som följer bloggen nu.)

Har sjukt mycket adrenalin i kroppen nu, skulle vilja cykla till spåret och springa en sväng.. så typiskt att jag har skolan om 50min! Ska cykla dit och sen hem och byta om och vidare mot spåret.. (Och nu ringde rekryteringen och bad mig jobba natten fredag till lördag.. Då får jag tänka på att hålla mig nykter. Så typiskt att jag ska få jobba helgnätterna när Gunnar är ledig.)
Skit, vad jobbigt det blev nu när jag fick natten där... Har skola tidigt imorn, och jag lär ju knappast somna när jag kommer hem igen, om jag inte försöker hålla mig vaken nästan hela denna natt. Då kan jag lägga mig och sova till 15 kanske, innan jag kliver upp och börja göra mig ordning för kalaset för Ida. Ja, så får det bli! =) Ta mig en löprunda efter föreläsningen imorn förmiddag också! Nu jäklar!


En bild från när jag vägde 87kg och en bild när jag hade gått ner till 66kg...


Snart helg!

Ska bli skönt att ha Gunnar hemma. Han va ledig natten till idag med tanke på all övertid som han har jobbat...
Imorn ska vi iallafall ut till Råda och fira Ida hos hennes föräldrar. Det ser jag fram emot väldigt mycket! =)
Och på lördag är Gunnar och jag bjuden på nån fest nånstans... Kanske tar en kik där, men inget dricka, då det skulle bjudas på alkoholhaltiga drycker hos Ida på fredagen ;) Avskyr verkligen att sova när man har mycket alkohol i kroppen.. sover ännu dåligare än vad jag gör vanliga fall.
Annars tänkte jag fråga darlingen om vi inte kan ta en sväng ner till Falkenberg och hälsa på hans mamma, har ju inte träffat henne än. Eller om hon är upptagen så kanske man kunde åka till Allingsås och hälsa på hans syrras med familj, skulle ju också vara jätteroligt att få träffa dom.
Den som lever får se...

För övrigt så har jag redovisning Kol och Cancer i skolan 12.30 idag... Får se om jag får en syl i vändret för "miss duktig". Kommer få spel på henne inom en snar framtid... kanske det som behövs för att hon ska sluta hålla på..