Villabadet

Fick så jäkla aptråkigt förut att jag tog och cyklade upp till Villabadet. Jag rekomenderar inte att cykla i kort klänning! ;p
Vill ju gärna komma ut lite nu när jag är ledig, så jag tyckte att det va en bra idé att fördriva tiden med.
Gunnar han är ju på jobbet, den stackaren.
Lite bilder dårå...


i skuggan ville ingen vara... synd att jag inte tog med mig badkläder, då hade jag fått mycket plats för mig själv


Uppe vid fiket på Skogshyddan stod det en tant och predikade på om Jesus... Fullt ös medvetslös.. öööh...


Då det inte fanns nå bord och stolar över, så satte jag mig i gräset och myste med en fika för mig själv =)


Efter att ha vart där uppe 1 timma ca, så drog jag min kos hemåt igen.. Stannade på Hjertbergs och handlade avocado, creme fraiche och fläskfilé... Tänkt överaska Gunnar med mat när han kommer hem från jobbet. En kall sås som är gjort på pressad vitlök, avocado och creme fraiche, och till detta har jag marinerat fläskfilén och så klyftpotatis.. Mys och smask!

Hoppas ni haft en trevlig helg!

God eftermiddag

Vaknade typ för en halvtimma sedan. Riktigt gött!
Somnade dock liggandes på snedden av sängen vid 1 i natt... Gunnar väckte mig inte när han la sig, så han sneddade bredvid mig :p Blev lite paff när jag vaknade vid 4 bara.
Vaknade ju av den vanliga magpumpningen från min fyrbente vän... han är så jäkla nöjd när han står och trampar på min bröstkorg och mage om vartannat.

Ett kvällsdopp fick man sig igårkväll också. Hängde med Ida och Daniel till Sandvik. Där hade jag inte vart på år och da'r. Skönt va're, men det är varmare i Filsbäck, fast det är mysigare i Sandvik :p

Fick ett sms av en vän som skrev att hon va sjuk. Sa att jag skulle ringa idag, och hoppades hon kryade på sig. Då fick jag en bild tillbaka där det stod; "Det går snart över =)" och så en bild på ett positivt grav.test. Ska inte skriva ut vilken det är än, med tanke på att risken för missfall är stor fortfarande. Jag hoppas det går vägen för na =)

Hepp, om man skulle börja dagen med lite brunch, och se om jag orkar baka såna här godingar efteråt!

Helg(e)

Nu var det helg återigen. Den enda skillnaden från förra helgen är att jag är ledig lördag och söndag, gudomligt!
Morgonen började bra, tills... jag satte mig bredvid en vårdtagare i sängen... ja, det är inget fel på vårdtagaren såklart, men jag tittade inte vars jag satte ner arslet... snarare, jag kände inte efter om det var torrt eller inte när jag satte mig. När jag ställde mig upp var jag blöt på ena skinkan :p Jajja, sånt som händer som man får ha med i beräkningarna. Som tur var så kom det nytvättate kläder till jobbet, så jag haffade åt mig ett par arbetsbrallor =) Man kan ju se det såhär; Det va tur att jag inte satte mig i nå annat ;)