Trött!!!

Fifasen vilken dag! Har gått i ett på jobbet, då vi bara är 2 st personal på helgerna... Och hälften av vårdtagarna tas med lift, d.v.s 5st och det tar en stund :p Jajja, de blev glada när frukosten äntligen serverades =)
Och så va vi 2 vikarier på förmiddagen, och bara jag som fick dela medicin.. Mja, man har inte vart sysslolös, men då går dagen fort. Vid 2 kom Lisa.. en annan Lisa som är hur trevlig som helst. Trivs tokbra med att jobba med henne =)
Jobbade över till 16.20, så jag kom hem för bara 20 minuter sedan.
Men nu må jag ta mig i kragen och springa till affären, för när hjärtat kommer hem från sin springtur så blir det Rökt lax och pärer (denna lördag igen.. vi har fått mersmak på den maten) och vid åttahugget kommer Ida hit och då blir det rajj rajj :D Va länge sen vi va ute och dansade nu, så det ska bli superkul!

Nix, inte tid att söla här mer... Trevlig Valborg på eder alla!

Jobbhelg

Ännu en helg med jobb.. Fast vet inte om jag kan räkna kvällens jobb som jobb då det bara är 3 timmar :p
Men imorn jobbar jag 7-16, grejtans! Får väl se om jag får nåt på söndagkväll, kan ju alltid hoppas! Detta blir 3dje helgen i rad som jag jobbar.. fint helg ob :p

Hade mysigt igår med Ida. Köpte oss thai-mat och tryckte i oss, sedan tittade vi på det där programmet där de bedömmer varandras bröllop, va lite kul faktiskt. Lite udda bröllop... men det är ju det som är skoj.
Åkte senare ut en sväng, mot Saleby, för där fanns det radhuslägenheter som AB bostäder hyr ut... vill haaa! Men, det är bara att glömma.

Det kommer bli en myskväll

Om en stund beger jag mig till Ida vännen =)
Ska bli thai-mat, mys och skitprat, härlisch.
Börjar faktiskt känna mig lite hungrig.. åt ju senast på jobbet.... frukost kl 9.30 typ :p

Tycker att denna bild är väldigt söt på min älskade vän ^^